Nikolay Gryazin: Elämäkerta, Luovuus, Ura, Henkilökohtainen Elämä

Sisällysluettelo:

Nikolay Gryazin on lupaava venäläinen kilpailija, joka on erikoistunut kilpailuihin ja radoille. Hän jatkaa menestyksekkäästi isänsä ja vanhemman veljensä työtä. Hänellä on jo useita erinomaisia voittoja kansainvälisissä turnauksissa.

Nikolay Gryazin: elämäkerta, luovuus, ura, henkilökohtainen elämä

Elämäkerta: alkuvuodet

Nikolai Stanislavovich Gryazin syntyi 7. lokakuuta 1997 Moskovassa. Hän on kuuluisan kilpailijan Stanislav Gryazinin nuorin poika, jota pidettiin kerralla Venäjän parhaana. Hänellä on vanhempi veli Vasily, hän myös seurasi isänsä jalanjälkiä.

Nikolay pääsi moottoriurheiluun 11-vuotiaana. Aluksi hän harjoitteli kiertokilpailuja. Hänen isänsä vei hänet toistuvasti ralliin, mutta sitten Nikolai ei nähnyt mitään mielenkiintoista tässä urheilussa. Sillä välin hän näytti hyviä tuloksia harrastekartingkilpailuissa.

Kuva
Kuva

Ensimmäistä kertaa Gryazin istui kilpa-auton ohjauksen takana 15-vuotiaana. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Nikolay sai idean kokeilla itseään rallissa. Hänen ensimmäinen mentorinsä oli Boris Shulmeister, kuuluisa venäläinen kilpa-auton kuljettaja.

Seuraavana vuonna Nikolay aloitti menestyksekkäästi Venäjän Circuit Racing -sarjassa. Hän esiintyi Lada Kalinassa. Nämä kilpailut tulivat hänelle kuin pääsykoe myöhempään osallistumiseen arvostetuimpiin turnauksiin. Saman vuoden syksyllä Gryazin, mentoriensa duettona, suoritti menestyksekkäästi useita kilpailuja kehässä Lada Cupissa.

Kuva
Kuva

Ura

Vuonna 2014 Nikolai antoi jo kertoimet tunnetuille kilpailukilpailijoille, joiden joukossa olivat Andrey Sevostyanov ja Vladimir Cherevan. Samana vuonna hän osallistui Touring Light -turnausturnaukseen. Hänen entinen mentorinsä Boris Shulmeister puhui myös siinä. Kilpailujen tulosten mukaan Nikolaysta tuli voittaja. Tulokset kuitenkin peruttiin vastustajien pyynnöstä, jotka valittivat toistuvasti Gryazinin aggressiivisesta lentämisestä. Tuomarit tarkastelivat tuloksia ja havaitsivat rikkomuksia Peugeot-tiimin, johon kuului Nikolay, toiminnassa. Tämän seurauksena voitto meni Schulmeisterille, ja Gryazin oli tyytyväinen toiseen sijaan.

Kuva
Kuva

Vuonna 2015 Nikolai siirtyi kokonaan ralliin. Vuotta myöhemmin hän voitti arvostetun Petrol Nova Gorica -turnauksen. Sen navigaattori oli Jaroslav Fedorov. Kaverit onnistuivat irtautumaan lähimmästä kilpailijasta kahdeksi minuutiksi.

Vuonna 2017 Gryazinin miehistö juhli absoluuttista voittoa Rally Liepajalla. Vuotta myöhemmin Nikolaysta tuli toinen EM-sarjassa U28-luokassa.

Vuonna 2019 Gryazin sijoittui jälleen ensimmäiseksi turnauksessa Nova Goricassa. Kilpailijasta tuli nopein 10: stä 13: sta vaiheesta ja oli minuutin edestä lähintä kilpailijaa.

Henkilökohtainen elämä

Nikolai Gryazin ei ole naimisissa. Hänen henkilökohtaisesta elämästään ei ole tarkkoja tietoja. Nikolain sosiaalisissa verkostoissa ei ole yhtä kuvaa tytön kanssa. Mutta on monia kuvia erilaisista autoista, hetkiä harjoittelusta tai kilpailusta. Todennäköisesti, vaikka kilpailija ei ajattele perheen perustamista, hän keskittyy uraansa ja saavuttaa korkeita tuloksia.