Abdurakhimov Shamil Gentovich: Elämäkerta, Ura, Henkilökohtainen Elämä

Sisällysluettelo:

Shamil Abdurakhimov, lempinimeltään "Abrek", kesään 2018 mennessä oli luottavaisin mielin nelitoista sija UFC: n raskaansarjassa. 191 cm: n korkeudella taistelijan käsivarsi on 193 cm, eivätkä kaikki voi vastustaa tällaista jättiläistä. Shamil alkoi harrastaa sekalaisia taistelulajeja noin kymmenen vuotta sitten. Hänen urallaan on ollut suuria voittoja ja väliaikaisia takaiskuja.

Shamil Gentovich Abdurakhimov

Shamil Gentovich Abdurakhimovin elämäkerrasta

Tuleva sekoitettu taistelulajitaistelija syntyi Makhachkalassa 2. syyskuuta 1981. Abdurakhimov on kansallisuuden mukaan avaruus. Hän aloitti uransa wushu-sanda-paini. Tämän tyyppisessä taistelulajissa Shamil saavutti merkittävää menestystä: hän voitti viisi täysimittaista voittoa ja viisi kertaa tuli maan mestari.

Shamil alkoi harjoittaa sekalaisia taistelulajeja vuonna 2008. Ensimmäinen taistelu oli taistelu Vladimir Kuchenkon kanssa, jossa Dagestanin hävittäjä voitti. Vain kuuden seuraavan vuoden aikana Abdurakhimov voitti kaksitoista voittoa, ja hän voitti kerran pudotuksella. Shamil hävisi vain yhden taistelun.

Vuonna 2011 Abdurakhimov sai absoluuttisen mestarin arvon Abu Dhabissa järjestetyssä turnauksessa.

Kunnian säteissä

Sen jälkeen maailmankuulu alkoi tulla Shamilille. Hänestä tuli kuuluisa. Samana vuonna Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa pidettiin vakava turnaus, johon osallistuivat maailman vahvimmat taistelijat. Abdurakhimov pelasi Peresvetin (Rostov) joukkueessa ja voitti kolme ottelua. Hän ei jättänyt voittomahdollisuuksia Jeff Monsonille, Remy Terry Sokojille. Viimeisessä taistelussa hän voitti brasilialaisen urheilijan Marcos Oliveiron.

Voitettuaan arvostetun Millionaires-turnauksen Abu Dhabissa Shamil hävisi myöhemmin Tony Lopezille yllättäen kaikille. Mutta hän palautti pian arvostuksensa ja osoitti suurta taitoa taistelussa saksalaisen Jerry Otton kanssa.

Syksyllä 2013 Abdurakhimov voitti Neil Groven: tuomareiden päätös oli yksimielinen. Tätä voittoa seurasi menestys kaksintaistelussa Kenny Garnerin kanssa.

Huhtikuussa 2015 Shamil kävi debyyttitaistelunsa UFC: ssä. Hän kohtasi Timothy Johnsonin ja hävisi ensimmäisellä kierroksella. Sen jälkeen Abdurakhimovin uralla oli sekä voittoja että epäonnistumisia.

Shamil Abdurakhimov urastaan ja koulutuksestaan

Venäjän raskaansarjan mestari Abdurakhimov tutkii tarkasti vastustajiensa vahvuuksia ja heikkouksia valmistautuessaan jokaiseen seuraavaan taisteluun. Hän tietää aina mikä on vastustajan allekirjoitus isku, mikä käsi on vahvempi. Shamil näkee tehtävänsä kaksintaistelussa liikkumiseen ja lyömiseen enemmän: vain tällainen aktiivinen taktiikka voi johtaa taattuun voittoon. Jokainen taistelu antaa Shamilille mahdollisuuden olla luova.

Harjoitusprosessin aikana Abdurakhimov keskittyy toiminnalliseen, nopeus- ja voimaharjoitteluun. Samalla hän yrittää aina lähteä laskelmasta, että hänen on taisteltava viidessä kierroksessa.

Taistelija arvosti Yhdysvalloissa harjoitettua urheilijoiden harjoittamista kryosaunassa. Kylmään upotettuaan ihminen aloittaa terveellisen ja syvän unen, ja toipumisprosessi kilpailu- ja harjoittelukuormien jälkeen paranee ja nopeutuu.

Kiireinen aikataulu ja intensiivinen valmistelutyö jättävät melkein mitään aikaa hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, jota taistelija ei myöskään yritä paljastaa toimittajille.