Kevin Anderson: Elämäkerta, Luovuus, Ura, Henkilökohtainen Elämä

Sisällysluettelo:

Kevin Anderson on kuuluisa eteläafrikkalainen tennispelaaja, joka on voittanut useita ammattikilpailuja. Vuonna 2017 urheilija oli Grand Slam -turnauksen finalistien joukossa.

Kevin Anderson: elämäkerta, luovuus, ura, henkilökohtainen elämä

Kevin syntyi keväällä 1986 Johannesburgissa. Hänen vanhempansa Michael ja Barbara Anderson ovat insinöörejä. Tennismaila oli pojan käsissä, kun hän oli 6-vuotias, ja hänen ensimmäinen kilpailijansa kentällä oli perheen nuorin jäsen - veli Gregory. Ei ole syytä, että tennis on yksi viiden suosituimmista urheilulajeista Etelä-Afrikassa.

Hänen isänsä pojille kasvattaman tenniskehon sekä vuosien kovan harjoittelun ansiosta teini-ikäiset saivat aikaan hyviä tuloksia. Kauan he esiintyivät kotimaassaan juniorina, kunnes muutti Yhdysvaltoihin. Siellä veljet pelasivat korkeakoulutuksen lisäksi opiskelijaliigassa ja toivat monia voittoja Illinoisiin. Päälajin lisäksi Kevin osoitti menestystä yleisurheilussa ja 800 metrin juoksumatkalla.

Saatuaan tutkintotodistuksensa Gregory kutsuttiin työskentelemään New Yorkin tennisakatemiaan, ja Kevin aloitti ammattilaisuran.

Kuva
Kuva

Ammattilaisurheilu

Ensimmäistä kertaa 18-vuotias Anderson huomattiin vuonna 2004 "futures" -sarjan turnauksissa. Debyytti onnistui urheilijalle. Kolmen vuoden jälkeen hän on osoittautunut hyvin Challenger-sarjassa. Tennispelaajan menestys antoi hänelle mahdollisuuden päästä ATP-turnausverkkoon ja toi uuden voiton amerikkalaisessa kovassa turnauksessa ja kilpailuissa New Orleansissa.

Vuonna 2008 Kevin pääsi Grand Slam -turnaukseen Australiaan, mutta putosi ensimmäisen kierroksen jälkeen. Kahden kuukauden kuluttua urheilija kuntoutti itsensä ja voitti maanvyöryn voiton ATP-turnauksen finaalissa Las Vegasissa. Kaikki hänen esiintymisensä kentällä eivät onnistuneet, mutta seitsemän peräkkäisen voitetun ottelun summalle karsinnan ansiosta Anderson pääsi finaaliin ja pääsi maailman 100 parhaan tennispelaajan listalle. Wimbledonin turnauksessa hän onnistui pääsemään kilpailun puolivälieriin. Tennispelaaja osallistui vuoden 2008 olympialaisiin, jotka pidettiin Kiinan pääkaupungissa. Ja vaikka eteläafrikkalainen urheilija yksittäisissä kilpailuissa putosi melkein välittömästi, kaksinpelissä hän saavutti 2. kierroksen.

Vuonna 2009 Kevin voitti itsevarmasti savi Challengerin San Remossa, siitä lähtien savi on hänen suosikki pintansa. Tänä aikana urheilijaan liittyi epäonnistumisia, ja hänen maailmansijoituksensa putosi 161. sijalle. Mutta seuraavana vuonna hän voitti Challengerin kovalla vauhdilla ja oli Atlantan semifinalistien joukossa.

Kuva
Kuva

Kunnian korkeudella

Vuosi 2011 osoittautui käännekohdaksi tennispelaajalle. Sen lisäksi, että urheilijasta tuli paras Johannesburgin kentillä, hän voitti ATP-turnauksen ensimmäistä kertaa. Miamin esityksissä Anderson pääsi puolivälieriin ja sai 32. sijan maailman menestyneimpien tennispelaajien luettelossa.

2013 tuli menestyksekkäin urheilijan elämäkerrassa. Hän pääsi Australian mestaruuden finaaliin, sitten hänestä tuli finalisti Marokossa ja toisti edellisen menestyksensä Atlantassa. Kevin saavutti Roland Garrosin 4. vaiheen ja Wimbledonin 3. kierroksen. Indikaattoreiden summan suhteen Anderson oli maailman 20 parhaan pelaajan joukossa.

Vuonna 2014 hän sai ihmiset puhumaan itsestään jälleen voittamalla ATP-turnauksen Yhdysvalloissa. Erinomainen tekniikka ja joukko uusia onnistumisia nosti tennispelaajan maailman 12. listalle.

Seuraavat kaksi vuotta eivät olleet kovin onnistuneita urheilijalle. Hänet ahdisti vammat, ja voitot vuorottelivat tappioiden kanssa. Grand Slam -kilpailuissa tennispelaaja tuskin pääsi 3. kierrokseen, mikä vaikutti välittömästi hänen luokitukseensa. Kevin ei voinut pysyä 50 parhaan joukossa ja päätyi 67. sijalle.

Kuva
Kuva

Urheilija jäi kauden 2017 alusta, mutta pääsi välieriin Estorilin saviturnauksessa. Ranskan kilpailuissa hän saavutti 4. kierroksen, ja Washingtonin turnauksessa hän pääsi ensimmäistä kertaa finaaliin ja nousi 15. sijalle planeetan parhaiden tennispelaajien luettelossa. US Openin finaalissa Anderson osoittautui turnauksen koko historian vähiten arvostetuksi urheilijaksi, mikä ei estänyt häntä osoittamasta hyvää tulosta.

Vuonna 2018 tennispelaaja pääsi turnauksen finaaliin Punessa ja osoittautui parhaaksi New Yorkin kilpailuissa. Hänestä tuli välierä Madridin kilpailussa ja hän aloitti menestyksekkäästi Wimbledonin mestaruuskilpailuissa. Kerran finaalissa hänestä tuli ensimmäinen eteläafrikkalainen, joka saavutti niin korkeat pisteet vuodesta 1985. Vuoden parhaiden mailojen joukossa saatujen tulosten perusteella Anderson oli viidennessä linjassa.

Urheilija avasi vuoden 2019 kauden voitolla turnauksessa Punessa. Sen jälkeen hän osallistui Australian mestaruuteen ja pääsi Wimbledonin mestaruuden 3. kierrokselle.

Kuva
Kuva

Kuinka hän elää tänään

Anderson onnistui hajottamaan myytin varakkaista tennispelaajista. Kun katsomme taaksepäin, voimme sanoa, että tie ammattilaisurheiluun osoittautui Kevinille hankalaksi ja mutkaiseksi. Hän nousi kuuluisuuteen, hän voitti monet vaikeudet ja esteet, mutta käytti mahdollisuutta, jonka kohtalo antoi hänelle. Kaikki hänen voitonsa ovat kovan työn tulosta. Urheilijan piirre on hänen suuri kasvu - 203 senttimetriä, joiden yhteydessä pelaajaa ahdistivat polviongelmat, joihin liittyi myöhemmin useita kyynärpään leikkauksia, jotka vaikuttivat palvelun laatuun.

Tänään Kevin puhuu kiitollisesti isästään, joka toi hänet urheiluun ja tuki häntä koko ajan. Koska suuri tenniskenttä fani, Michael Anderson oppi itse soittamaan kirjoista ja alkoi kouluttaa lapsia, unelmoinut heistä huippupelaajia. Hänen tärkein päätös oli lähettää poikansa opiskelemaan huolimatta siitä, että perheellä ei ollut tarpeeksi rahaa.

Nyt Kevin asuu amerikkalaisessa Gulf Streamin kaupungissa Floridassa ja harjoittelee yhdessä Chicagon klubeista. Henkilökohtaisesta elämästä tiedetään, että vuonna 2011 urheilija sitoi solmun. Golfaaja Kelsey O Neilistä tuli hänen vaimonsa. Tyttö harrasteli urheilua opiskeluvuosinaan, kun hän oli yliopistossa, missä tapasi tulevan aviomiehensä. Hän sai kirjanpitäjän ammatin, mutta ei työskentele erikoisalallaan. Tyttö vitsailee, että hän haluaa mieluummin "laskea miehensä rahaa kuin vieraita". Puoliso yrittää luoda uusia projekteja puolison kanssa. Kerran hän juoksi verkkosivustonsa ja blogikierroksensa vaimon kanssa yrittäen osallistua urheilun tukemiseen.

Kevin viettää vapaa-ajastaan kirjojen lukemiseen tai kitaran soittamiseen. Autokilpailu on myös hänen harrastuksensa. Viime aikoina tennispelaaja on kiinnittänyt huomiota ympäristöasioihin ja kannattanut muovin käytön vähentämistä muun muassa sellaisissa kuuluisissa kilpailuissa kuin Wimbledon.