Alexander Balandin: Elämäkerta, Luovuus, Ura, Henkilökohtainen Elämä

Sisällysluettelo:

Alexander Sergeevich Balandin on kuuluisa venäläinen urheilija, voimistelija, Venäjän kunniamainittu urheilumestari, Venäjän taiteellisen voimistelujoukkueen jäsen.

Alexander Balandin: elämäkerta, luovuus, ura, henkilökohtainen elämä

Elämäkerta

Alexander Balandin on voimistelija, joka syntyi 20. kesäkuuta 1989 Karjalassa, nimittäin Petroskoissa. Lapsuudesta lähtien Sasha rakasti urheilua, ja 5-vuotiaana hänen äitinsä lähetti hänet voimisteluosastolle. Sasha osoitti aina tahdon voittaa ja työskenteli ahkerasti.

Kuva
Kuva

Carier-lähtö

Hyvin pian Sasha saavutti erinomaisia tuloksia ja pystyi saavuttamaan korkeimman ammattitaidon, hän osallistui kansainvälisiin kilpailuihin, jo vuonna 2007 Sasha saavutti 3. sijan maailmancupissa. Kymmenes maailmancupissa, joka pidettiin Moskovassa, Sasha otti ensimmäisen sijan, ja 11. vuonna hänestä tuli Venäjän mestaruuden voittaja.

Kuva
Kuva

12. vuonna EM-kisoissa Alexander sai toisen sijan. Balandinin uralla ei ole olympialaisten voittoja: Sasha halusi päästä osallistujien luetteloon, mutta luopui paikastaan Konstantin Pluzhnikoville.

Vakava vamma

Valitettavasti puhuen Venäjän Cupissa, joka pidettiin Jekaterinburgissa, Balandin laskeutui epäonnistuneesti ja sai reisiluun vamman, urheilijan oli vetäydyttävä kilpailusta. Alexander selviytyi kahdesta suuresta leikkauksesta, jotka sujuivat ongelmitta.

Kuva
Kuva

Operaatioiden jälkeen Sasha lähetettiin Moskovan sanatorioon. Balandin toipui nopeasti ja jatkoi harjoittelua edellisessä muodossaan. Palautuksen jälkeen Alexander monimutkaisti esitysohjelmaa, mutkistamalla joitain elementtejä.

Esitys olympialaisissa

Balandinin uran tärkein hetki oli lähestymässä - Englannissa 12. vuonna järjestetyt olympialaiset, Sasha tuli päähakijaksi. Valitettavasti urheilija ei voittanut yhtään mitalia tässä olympialaisissa.

Kuva
Kuva

Tuomarit, urheilijat ja katsojat väittivät yksimielisesti, että Alexander ansaitsi hopeamitalin. Tällä olympialaisilla Alexander sai vain 4. sijan, voitto oli hyvin lähellä.

Toiset olympialaiset

Vuonna 2014 EM-kisoissa Balandin voitti kaksi kultamitalia, yhden yksilökilpailussa ja toisen joukkuekilpailussa. Kilpailun jälkeen Aleksanterille oli tehtävä leikkaus, menneisyysvamma maksoi veronsa.