Jason Brown: Elämäkerta, Luovuus, Ura, Henkilökohtainen Elämä

Sisällysluettelo:

Jason Brown on erinomainen taitoluistelija, joka edustaa Amerikkaa. Se on viidennellä sijalla luisteluliiton kansainvälisessä rankingissa.

Jason Brown
Jason Brown

Elämäkerta

Varhainen jakso

Jason Brown syntyi Los Angelesissa 15. joulukuuta 1994. Hänen vanhempansa panivat hänet luistimiin 4-vuotiaana. Poika oppi luistelemaan toisessa harjoituksessa. Äiti ei sivuuttanut tällaista potentiaalia. Hän kertoi poikansa ensimmäisistä saavutuksista lastenvalmentajalle, joka vei Jasonin heti osastolleen.

Jason ei halunnut käydä koulua. Juoksin luokalta ulos luistelemaan jääareenalla. Perhe suhtautui myötätuntoisesti lapsen harrastuksiin, mutta he asettivat ehdon - saada kunnollinen keskiasteen tutkinto. Kaveri ei pettynyt. Hän ei myöskään siirtynyt pois urheilusta.

Ura

Hänen debyyttinsä Yhdysvaltain juniorimestaruuskilpailuissa tapahtui vuonna 2010. Brown teki eniten pisteitä. Hän pääsi myös kahdesti Junior Grand Prix -finaaliin.

Jason ilmoitti itsensä toistuvasti juniorien maailmanmestaruuskilpailuissa, mutta ei noussut palkintokorokkeen toisen asteen yläpuolelle. Mutta hänen kollegansa ovat toistuvasti miehittäneet koko turnauksen palkintokorokkeen. USA on kuuluisa taitoluistelun koulustaan.

Vuonna 2001 Brown debytoi vanhemmassa kilpailussa. Kilpailu oli paljon vahvempaa kuin juniorien lähdöissä. Jason ei pystynyt pitkään osoittamaan korkeaa luistelutasoa.

Kuva
Kuva

Olympiakausi oli onnistunut. Urheilija onnistui tulemaan Saksan varavoimamestariksi, mutta ei päässyt finaaliin.

Vuoden 2014 Yhdysvaltain mestaruuskilpailuissa Jason luisteli ammattilaisella ja ansaitsi korkeimmat arvosanat ensimmäisessä ajassa. Hän sijoittui lyhyessä ohjelmassa kolmanneksi. Tämä sulki tien voittoon. Brown voitti hopeamitalin. Seuraavana päivänä hänet otettiin mukaan Yhdysvaltain joukkueeseen 22 olympialaisiin. Vapaaohjelmassa Brown edusti Yhdysvaltoja neljänneksi. Hyvän vuokrauksen ansiosta joukkueen mahdollisuudet pronssiin ovat kasvaneet.

Ensimmäinen kansainvälinen testi toi Jasonille kolmannen sijan. Kireä järjestelmä tuhosi urheilijan, hän kieltäytyi kilpailemasta maailmanmestaruudessa.

Jason Brown tuli syksyllä 2014 Nebelhornin saksalaisen turnauksen mestariksi. Kuukautta myöhemmin hän osoitti heikkoa suoritusta Moskovan vaiheessa asettumalla pöydän keskelle. USA: n mestaruudessa hän oli aluksi suosikki ja voitti pääotsikon.

Kuva
Kuva

Talvi 2015 on jännittävä aika urheilijan elämässä. Jason kilpaili Korean mestaruudessa ja nousi kuuden parhaan luistelijan joukkoon. Kausi päättyi Japanin MM-kisoihin. Brown toi kotiin kultamitalin.

Uuden kauden ensimmäinen esitys pidettiin Lombardy Cupissa. Brownilta puuttui muutama piste päästä ensimmäiselle sijalle. Mutta esiintymiset muiden mestaruuskilpailujen jäällä eivät olleet yhtä onnistuneita.

Brown avasi toisen olympiakaudensa hopeamitalilla Anaheimissa. Hän näytti samanlaisen tuloksen Bergamossa ja myöhemmin Kanadassa.

Kauden lopussa Jason päätti jättää hyvästit valmentajalleen. Vuodesta 2018 hän on työskennellyt Brian Orserin johdolla.