Evgeny Stalev: Elämäkerta, Luovuus, Ura, Henkilökohtainen Elämä

Sisällysluettelo:

Evgeny Stalev on Neuvostoliiton ja Venäjän biljardipelaaja. Kansainvälinen urheilumestari on kahdeksankertainen maailmanmestari venäläisessä biljardissa.

Evgeny Stalev: elämäkerta, luovuus, ura, henkilökohtainen elämä

Evgeny Evgenievich Stalevin nimi on tuttu paitsi biljardipelaajille. Kova sukunimi tunnetaan myös niille, jotka eivät ole koskaan pitäneet vihjeitä käsissään. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että urheilija on yläluokan mestari, todellinen ammattilainen ja epäilemättä kyky.

Polun alku voittoihin

Mestarin elämäkerta alkoi vuonna 1979. Poika syntyi Lytkarinossa lähellä Moskovaa 19. toukokuuta. Perheellä on myös lapsi, tulevan julkkis Maximin vanhempi veli.

Perheen pää herätti lasten kiinnostusta urheilusta jo varhaisesta iästä lähtien. Hän itse pelasi kaupungin koripallojoukkueessa. Neljän vuoden iästä lähtien veljet menivät lenkkeilyyn vanhempiensa kanssa. Sitten alkoi terve kilpailu Zhenyan ja Maxin välillä. Aikuiset tukivat halua päästä loppuun jopa tietokonepeleissä, yrittäen löytää mielenkiintoisten nuorten pelaajien lisäksi myös älyä.

Vuonna 1988 kaupungin ensimmäinen biljardihuone avattiin paikallisessa urheilukompleksissa "Kristall". Stalev Sr. vietti siellä usein aikaa harjoittelun jälkeen. Useammin kuin kerran hän otti molemmat pojat mukanaan. Hän leikki vanhimman kanssa, ja nuorempi katseli heidän tekojaan.

Kaksi vuotta myöhemmin Stalevien isä avasi biljardihuoneensa Lytkarinossa. Hän alkoi työskennellä lasten luistinradan entisen pukuhuoneen tiloissa. Zhenya vietti kaiken vapaa-ajan pelaamiseen. Hänen isänsä osallistumalla perustettiin alueellinen biljardiliitto.

Aluemestaruuskilpailut pidettiin ensin Lytkarinossa, sitten muissa kaupungeissa. Suosikki oli Stalevin perhetiimi. Hän voitti Moskovan alueen vahvimman arvon. Pää vieraili pääkaupungin klubeissa, pelasi kuuluisien pelaajien kanssa, seurasi heidän taktiikkaansa. Tutkijat, jotka näkivät poikien leikin, pääsivät ensin Maximin osioon, sitten oli Evgenyin vuoro.

Menestys

Pyramid-klubin avaamisen jälkeen Stalev Sr. muutti sinne toimimaan merkkiaineena. Lapset saivat mahdollisuuden treenata ilmaiseksi maan parhaissa pöydissä. Ensimmäisten vaikuttavien menestysten jälkeen päätettiin siirtyä kokonaan biljardiurheiluun.

Vuonna 1991 pidettiin ensimmäistä kertaa Leningradissa kilpailut uima-altaan Euroopan mestaruudesta. Peli oli tuntematon edes kunnioitettaville kotimaisille pelaajille. Kaksitoista-vuotias Zhenya osallistui turnaukseen ja voitti itsevarmasti ensimmäisen sijan.

Seuraavana vuonna IVY-maiden joukossa "9" Pietarissa pidetyssä avoimessa cupissa Stalev Jr. voitti Neuvostoliiton vahvimmat Juri Sosninin ja hänen veljensä voitti itsevarmasti legendaarisen Ashot Potikyanin. Zhenya voitti pisteillä 11: 8 ja tuli nuorimmaksi ammattilaiseksi Neuvostoliiton jälkeisen alueen poolisteista.

Tästä lähtien veljet valitsivat vain venäläisen biljardin. Isäni vaani kiinnittää huomionsa amerikkalaiseen uima-altaaseen. Lapset oppivat nopeasti "ulkomaisen" pelin hienoudet. Asiantuntijat suhtautuivat skeptisesti prioriteettien uudelleenjärjestelyyn. Ennusteet olivat hyvin synkät. Niistä huolimatta Stalevit menivät Prahaan. Maxim oli maailman 16 ensimmäisen pelaajan joukossa EuroTournamentissa, Evgenyn tulokset olivat paljon vaatimattomampia.

Vuosina 1995 ja 1996 hän oli jo palkintokorokkeen korkein askel Puolan mestaruuden jälkeen, osallistui Euroopan mestaruuskilpailuihin ja turnauksiin. Teini osoitti erinomaisia tuloksia kotimaisissa kilpailuissa ja Venäjän biljardin maailmanmestaruuskilpailuissa. 17-vuotiaana Evgeny tunnustettiin automaattisesti absoluuttiseksi mestariksi: hän voitti kaikki maan mestaruudet.

Uudet huiput

Venäjän federaatio tuki aloitetta harjoittaa venäläistä biljardia, jossa vanhempi veli tuli maan mestariksi. Nuorimmat puolestaan voittivat viisi turnausta Puolassa kuukauden aikana vuonna 1996. Moskovassa pidetyssä "amerikkalaisen" finaalissa Zhenya hävisi finaalissa vanhemmalle veljelleen. Pyramidissa ja Carolinassa sijaitsevan Luzniy Biljardin kansainvälisen järjestön version mukaan Stalev Jr. tuli kuitenkin ensimmäiseksi maailmassa "Venäjän pyramidissa".

Krasnodarissa Jevgeny voitti taistelun absoluuttisesta maailmanmestaruudesta Venäjän biljardissa triathlonissa. Hän voitti myös kansallisen mestaruuden Venäjän pyramidikilpailussa. MALBPK-mestaruudessa Stalev oli toinen, voitti pääkaupungissa Venäjän absoluuttisen mestarin arvon. Vuonna 1997 nuori urheilija vahvisti Puolan mestaruuden.

Venäjällä ei ollut kilpailua veljistä, koska uima-alaskilpailuja ei ollut Venäjällä. "Amerikkalainen" Zhenya hävisi kuitenkin Viktor Kirilenkolle Ufasta kansallisen mestaruuden finaalissa. Tappio muuttui hyväksi kannustimeksi pyrkiä uusiin korkeuksiin.

Stalevista tuli ensimmäinen osallistuja Moskovan pyramidien maailmanmestaruuskilpailuihin, Open Eventing Championship. Hän voitti kolme maailmanmestaruutta kaikenlaisissa venäläisissä biljardipöydissä vuonna 1998 ja tuli Absolute World Championiksi vuonna 1998.

Urheilija voitti voittoja myös epävirallisissa kilpailuissa. Maailmanmestaruuskilpailuissa, joissa klubijoukkueet osallistuvat perheen joukkueeseen, Evgeny astui jälleen palkintokorokkeen korkeimmalle tasolle.

Urheilu ja perhe

Voitettuaan karsinnan Chicagon MM-kisoihin. Alkoi kuukauden mittainen kiertue Yhdysvalloissa. Matkan aikana Stalev pelasi kymmenessä turnauksessa maailman tähtien kanssa. Hänen kumppaninsa olivat Corey Duel, Kim Davenport, Leonardo Andam, Jimmy Vetch. Stalev Jr. kävi Amerikassa harjoittelun ajan kuukaudessa parantamalla taitojaan pelaamaan amerikkalaista poolia.

Evgenyn voitosta Espanjassa pidetyssä uima-altaan Eurotourissa tuli todellinen sensaatio. Yhden päivän kuluessa biljardipelaaja voitti neljä moninkertaista Euroopan mestaria. Vuonna 1999 Stalevit puolustivat maata Englannin Cardiffin maailmancupissa. Evgeniy on yksi maapallon 16 parhaasta pelaajasta.

Toisin kuin peli, urheilija ei ole vielä pystynyt luomaan henkilökohtaista elämäänsä. Lokakuun 2000 lopussa lapsi, Alevtinin tytär, ilmestyi Stalev-perheeseen. Kuitenkin vuonna 2003 aviomies ja vaimo hajosivat. Suhde pysyi ystävällisenä, isä osallistuu aktiivisesti tyttärensä kasvatukseen. Alya valitsi uran lakimiehenä.

Urheilija ei sano mitään yksityiselämän muutoksista. Tiedetään vain, että hän haaveilee suuresta perheestä ja ainakin kahdesta pojasta.